esmaspäev, 17. veebruar 2014

Meanwhile...

Pole ammu jälle kirjutanud kuna polnud motivatsiooni piisavalt. Oleme vahepeal jälle Tallinnas käinud ning jõudsin enda sünnipäeva ka ära pidada. Tore oli kõiki jälle näha.
 Eelmine nädal otsustasime, et sõidame Toila Spa'sse ja naudime veidi veemõnusid. Lukase jaoks oli see esimene kord basseinis käia ning talle väga meeldis. Lisandra ei tahtnud üldse proovidagi ujuda. Kisas nagu põssa aia vahel. Üks asi millega ma ära vist ei harju on see, et riietusruum on meestel ja naistel ühine. Lukustatavad kabiinid on õnneks olemas. Samas on see positiivne, et vanemad saavad koos lastega ühes kohas olla. Dušš on ikka naistel ja meestel eraldi.
 Enne Toilasse minekut jõudsime paar päeva enne ka Tallinnas pildistamisüritusel ära käia. Seal läks ka oodatult hästi, poja oli rahulik ja saime kindlasti häid pilte. Kui kätte saan, siis näitan mõnda ka siin.
 Ainuke jama on praegu jube haigus, mis meie peret kimbutab. Poja ka selle tõttu elus esimest korda haige aga praeguseks on tal enesetunne palju parem. Ise ma suutsin ka selle jama üles korjata aga tervis juba parem.
 Kui ma uue objektiivi lõpuks kätte saan, siis hakkan rohkem pilte klõpsima. Unistus on ka kunagi tõsisemalt fotograafiaga tegelema hakata aga eks näis. Enda stuudiot omada poleks ka paha. :)
 Sain hetkel veidi mõtteid kirja ja loodan, et varsti viitsin rohkem kirjutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar